Tijdens de Creakidsweken gaan we creatief aan de slag met zowel handen als hoofd.

 

+ Creatief met je handen: Verf- en papierwerkplaats.

We gaan in groepjes van maximaal 6 deelnemers aan de slag met allerlei verftechnieken om mooie patronen te maken zoals hiernaast. Dat mooie papier kan dan weer de basis zijn voor andere werkstukken, zoals een papiermozaïek of de haan op de foto hierboven (maar dan met veel meer kleurtjes). Maar je kunt ook draadfiguren maken en bekleden, bouwen met papier en rietjes, vormen maken met serpentines en nog veel meer.

 

Kom alle dagen en probeer gewoon alles uit!

 

@ Verftechnieken: verven in de slacentrifuge, verven met scheerschuim, marmeren, batikken op papier en nog veel meer. Het belangrijkste is dat je lekker experimenteert met alles, en misschien ontstaat er dan iets moois!

@ Papiertechnieken: werken me de S-vouw, vormen maken met serpentines, mozaïeken van papier, experimenteren met scheurtechnieken en alles wat je zelf nog kunt bedenken. 

 

+ Creatief met je hoofd:

@ Om uit de Escaperoom te ontsnappen, moet je ook creatief denken om van de ene naar de andere aanwijzing te komen en uiteindelijk de sleutel naar buiten te vinden (waar dan een lekker ijsje op je wacht).

@ Creatief denken moet je ook in het Detectivespel. Op een feest wordt een taart gestolen. Jij bent één van de gasten. Iedere gast heeft zijn eigen verhaal, en iedereen mag iedereen verhoren. Wie komt er als eerste achter wie de taart heeft gestolen? En, nog belangrijker, is er nog iets van over?

 

Voor wie? 

Voor kinderen van 7-14 jaar? De groepjes worden bij voldoende aanmeldingen in categorieën ingedeeld: 7-10 jaar en 11-14 jaar. 

Wanneer?

Van 24-26 juli en van 31 juli-2 augustus. 

Ochtendactiviteiten van 9.30 uur tot 12.30 uur

middagactiviteiten van 14.00 tot 17.00 uur. 

Tijdens de activiteiten houden we een pauze: lekker buiten bewegen!

Waar?

In praktijk De Ladder, Millenaarstraat 25 in Hoofddorp.

Kosten: 

€ 15,00 per activiteit. 

Je kunt ook een strippenkaart kopen. Eén strip per dagdeel.

3-strippenkaart: € 37,50

Inclusief alle materialen.

Blijf je de hele dag, dan kun je meelunchen voor € 3,50 (patat, pizza, poffertjes of pannenkoeken).

 

Enthousiast geworden? Geef op dit formulier aan aan welke activiteiten je mee wil doen, en wanneer. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor jouw activiteit, krijg je een mail en kun je je definitief aanmelden. 

Ben je in die weken net op vakantie? Geef dan toch door dat je mee wil doen en wanneer je wel kunt. Bij voldoende aanmeldingen wordt je activiteit nogmaals ingepland. 

Volg De Ladderspellen ook op Instagram en Facebook om meer voorbeelden te zien van wat we gaan maken!